Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JohnPatrick
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:RMC Waheista?
Aika:22.02.2012 18:36
Etsin uutta wahia Buddan tilalle ja mielenkiinto kohdistuisi noiden Real Mccoy-wahien suuntaan.
 
Buddassa tuli itselleni ongelmaksi siinä oleva lievä volumeboost, joka ei ole säädettävissä. Volumeboost häiritsee siis vain puhtailla soittoa esim. funk-tyylisessä soitossa, jolloin keskialueen taajuuksilla tuli sellaista korostumista mikä "hyökkää" korville - ei hyvä. Ongelmaa pystyi hallitsemaan joten kuten kitaran omalla volapotikalla, mutta haluaisin eroon ko. kikkailusta.
 
Haluaisin siis wahin, jonka sweep on koko matkaltaan neutraali tai sitten jotenkin säädettävissä, millä pystyn kuolettamaan mahdolliset korostukset. Mieluiten haluaisin kuitenkin mahdollisimman vähillä säädöillä olevan laitteen, koska siitä säätämisestä ei varmuudella tule loppua.. :D
 
Alustavien "tutkimuksien" perusteella RMC:n malli Picture Wah ja RMC2 vaikuttavat sopivilta mulle. Wahin käyttö siis pääasiassa clean-osastolla.
 
Käyttäjältä "Jucciz" sain hyviä kommentteja vanhemmasta Picture Wahista, joka on kuulemma neutraalisoundinen, mutta niiden saatavuus käytettynä on melko heikkoa. Uudesta ei taas oikein löydy tarinaa, mutta olisiko täällä joku sellaisen omistaja, joka voisi kertoa vähän laitteesta?. Jossakin Amerikan nettikeskusteluissa tuli ilmi, että lievää boostia olisi Picture Wahinkin jossain malleissa, olisiko ollut sitten uudempia kuin tuo Jucciz:sen laite. Niissä mahdollisesti myös joku trimmeri sisällä, jolla pystyy säätämään?.
 
RMC2 vaikuttaa myös mielenkiintoiselta ja siinä on pari säätönamiskaakin ulkopuolella. Käytettyä mallia pääsin liikkeessä testaamaan ja sen sai kyllä säädettyä hyvinkin neutraaliksi ja miellyttäväksi. Jäi oikein hyvät fiilikset siitä laitteesta. Silloin en uskaltanut sitä kuitenkaan ostaa, kun oli nämä muut mallit täysin katsomatta..
 
p.s. uudenveroinen Budda on muuten torilla..
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=208002