Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Köyhän miehen räkki
Aika:20.02.2012 10:40
Okei, eli ei tuo minun räkki-ideani saanut kannatusta. Ymmärrän, etä aktiivikaappi ei oikein myöskään toteuta räkin ideaa eli ei ole täysin erillislaitteita kun on se päätevahvistin ja kaappi samassa. Pikkuisen ehkä aloitusviestissäni liioittelin räkkikamojen hintoja, mutta lähinnä laadukkaat räkkikamat lasketaan useissa kiloeuroissa. Enkä tarkoittanut etteikö halvemmat olisi hyviä.
 
Ehkä se jättäisi tosiaan kentän paremmin auki suunnittelulle, jos hylkäisi ajatuksen noista aktiivikaapeista ja katsoisi erillisen hyvähkön (ehdottomasti alle tuhannen euron) päätevahvistimen ja vaikka tavalliset 4x10 tai 4x12 kaapit (en tiedä mahtaako kaappeina olla pienempiä kokoja esim. 4x8 tms?). Itselle ehkä voisi olla juurikin 4x10 tai 2x12 kaapit sopivat koska 4x12 tuntuu vähän suurilta.
 
Olen aina käytellyt komboja ja niistä tykkään, mutta periaatteessa nuo räkkihässäkätkin tuntuvat tutustumisen arvoisilta ja kiinnostavilta. Stereon voi tietenkin toteuttaa muullakin tavalla, mutta räkissä se tulisi luonnollisena osana vähän niin kuin kaupantekijäisiksi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=207945