Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:samipa
Alue:Kitarat: akustinen
Aihe:Kieli katkesi. Aika vaarallista.
Aika:13.02.2012 17:38   (muokattu 13.02.2012 17:43)
Rämppy: Kyllähän jotkut ovat silmävammankin saaneet, kun kieli on katkettuaan sopivasti sivaltanut. Suosittelen, ettei olla silmä aivan kiinni kitarassa kun virittelee.
Taitaa joissain amerikankielten paketeissa olla oikein varoituskin asiasta.

 
Ja tota ei todellakaan ole vaikea uskoa, mistäpä tuolla luvatussa maassa ei varoteltaisiin ! :o) Hah !!
Jos ei järki päätä pakota ja ohutta teräslankaa kiristäessä pitää silmänsä lankaan kiinni laittaa, voi olla parempi että sokeutuukin, sen verran rodunjalostuksen kannalla olen mä. Jos ihmisten suvussa olisi kovin tyhmiä kaikki, kuolisimme nopeasti sukupuuttoon..
Ratiosta tuli just lauantaina ohjelma, jossa jotku viisaat puhu kivunsiedon eroista. Lapsena kaltoinkohdellut kokevat pidempiaikaista ja voimakkaampaa kipua kuin hyvää hoivaa saaneet. Jotta repikää tästä huumoria !
 
Hauska ketju tästä muodostui ja ihan hyvä havainto tuo topicin aloittajan huomio. Paisuttelu on myös kivaa, mutta ei pidä mollata, jos joku oikeesti haluaa suojella teidänkin silmiä. Kukaan ei ole sanonut edes kiitos keskustelun aloittajalle. Jos on paljon soitellut niin tuo kielen katkeaminen on tapahtunut vääjäämättä. Jokaisella on se eka kertansa...pätee siis muissakin asioissa...
 
-Sami
 
ps. Eikö juuri Doorsin kitaristi soittanut hemmetin pitkään aina samoilla kielillä, siitä uniikki saundi? Näin muistan joskus kuulleeni..
 
pps. Mä olen kans aika huono vaihtamaan kieliä, mutta paras oli jossain kitaran myynti-ilmoituksessa, jossa sanottiin kitaran olevan alkuperäisessä kunnossa ja alkuperäisillä kielillä, repesin pahemman kerran sitä lukiessani !
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=51&t=207667