Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:JudeJude
Alue:Bänditoiminta
Aihe:Bändin perustamisvaikeudet
Aika:06.02.2012 22:26   (muokattu 06.02.2012 22:30)
Kannattaa käydä kuuntelemassa keikkoja ja sitten mennä juttelemaan soittajille keikan jälkeen/tauolla. Tutustua, fiilistellä. Tai sitten käydä jameissa ja jutella (muiden) soittajien kanssa biisien välissä tai muuten. Myös jos tiedät jonkin kahvilan/kapakin jossa hengaa muusikoita, voi kokeilla siellä ruveta käymään ja vähitellen päästä mukaan porukoihin. Sillä tavalla mun kokemukseni mukaan verkostoidutaan.
 
Ihmisistähän tässä kuitenkin on kyse, ja ihmisiin tutustuu olemalla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Joskus sitä paikkaa ja aikaa tosin saa hakea, mutta työtä kannattaa tehdä sellaisen asian eteen jota pitää tärkeänä.
 
EDIT:
 
Sen verran vielä, että uskaltamalla jutella ihmisten kanssa pääsee kummasti lähemmäs kuin vain katsomalla kaukaa. Olin itse viikonloppuna keikalla sellaisten tyyppien kanssa, joiden soittoa muutama vuosi sitten kuuntelin huuli pyöreänä. Satuin sitten juttelemaan oikean tyypin kanssa ihan sattumalta - kysyin neuvoa johonkin juttuun mitä olin silloin opettelemassa. Nyt on jo pari tällaista keikkaa ollut, ja vaikkei mistään vakikokoonpanosta olekaan kyse, selvä käsitys on että mä olen nyt jollain tavalla tässä jutussa mukana. Noin vain se kävi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=12&t=207411