Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Laakstr
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Pearl Export ---> Mikä setti seuraavaksi?
Aika:06.02.2012 01:17
Merkittävä parannus soundeihin ei taida tuolla 1000e satsauksella tulla - ei ainakaan uusien myötä. Hyvien käytettyjen osalta voi niukin naukin onnistua.
 
Hanki laadukkaat, mielestäsi hyvä soundiset Haikat, Ride ja virveli. Näitähän suurimmalta osalta soitetaan ja niihin saat helposti tonnin jos toisenkin menemään. Hyötyä niistä tulee sit jatkossakin kun on valmiina jotain minkä ympärille settia päivittää. Jos et vielä tiedä mitä ja millaiset, vieraile valmistajien nettisivuilla ja youtubessa hakemassa refernessejä soundeista jotka sinua miellyttää. Tämän jälkeen musaliikkeeseen testaileen omia suosikkeja.
 
Jos taas on valmis satsaamaan ns "shell settiin" (tomit ja basari) lähelle parikin tonnia tai hieman yli niin alkaa saamaan jo oikeasti parannusta soundeihin. Nämä alkaa olla valmistajalla kuin valmistajalla pro-tason tai vähintään semi-pro tason pelejä, niin silloin lienee enemmänkin makukysymys minkä merkin rummut valitset... Tähänkin vaihtoehtoon tarvitset sit lisäksi hyvät haikat, snaren ja symbaalit. Mietin kummin päin haluat edetä parempisoundisen setin kasaamisessa.
 
EC2 pariksi laittaisin (jos evansia välttämättä haluaa) joko G1 tai Genera resot. Näillä kuten lyöntikalvoillakin saa jo todella paljon aikaan, kunhan hieman perehtyy vielä setin virittämiseen...ja voi olla että säästät heti alkuunsa lähemmäksi tuon mainitsemasi tonnin ;)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=207535