Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:mcine
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Zoom G3 kokemuksia
Aika:03.02.2012 10:45   (muokattu 03.02.2012 10:45)
Tuli hommattua tämmönen ja tässä ensifiilikset. Zoomin tuotteita on ollut ennenkin ja mun mielestä modulaatiot on aina ollut hyviä. Laite on hieman pienempi, mitä videoiden perusteella päättelin, mikä oli positiivinen yllätys.
 
En ole ihmeemmiin vahvistin ja särömallinnuksista välitä, joten törkkäsin tämän suoraan Engl gigmasterin efektilooppiin. Volumet puoleenväliin, active input valinta päälle ja virrat päälle. Ilman kummempia säätöjä laite vaikuttaisi hiljaiselta, eikä heti tullut huomannut vaikutusta efektittömään soundiin.
 
Parit patchit olit nopeasti tehty ja efektit olivat pääsääntöiseti jopa paremman kuuloisia mitä odotin. Yhteen patchiin pistin Detune + A.I.R + reverb / delay comboefekti ja varsin hyvä yleiskäyttönen paketti.
 
Loopperin kanssa on vielä jotain ongelmaa saada leveliä säädettyä niin, ettei looppi tai sen hetkinen soitto katoa taustalle. Tosin tätä samaa ongelmaa mulla oli Digitechin delay/looperillakin, etten tiedä vaikka olis vahvarin ominaisuus.
 
Laitteen varmasti paras ominaisuus on käytettävyys. Efektejä on nopea selata, järjestellä ja jopa patchin nimen kirjoitus on yllättävän nopeaa. Onhan tähän ohjelmakin olemassa, mutten ole vielä pistänyt tätä koneeseen kiinni. Softapäivityskin on vielä tekemättä. Efektien säätömahdollisuudet ovat rajalliset, mutta niiden lisääminen heikentäisi käytettävyyttä. Tosin varmaan tuolta vielä löytyy efektejä, missä on enemmän säätöjäkin.
 
Miinuksia:
- Kytkimet joita ei ole suunniteltu käytettäväksi sukkasillaan, mutta ei sisäkenkäostoksille tarvitse kuitenkaa lähteä.
- Tap tempo saattaa onnistua, jos olis lisäpedaali, mutta ei ilman.
- Aina haluis releen laitteeseen, että vois vahvarin kanavaa vaihtaa patch kohtaisesti. Mutta ei näissä halvoissa missään sitä tunnu olevan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=207203