Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jonte
Alue:Bassot
Aihe:Pleksiä Squieriin (PB Standard Affinity)?
Aika:01.02.2012 18:34
Jakkeko: Minä ainakin uskon... Mulla on ollut käsissäni pari päivää (erään vaihtokaupan seurauksena) tuollainen Affinity ja kun vertailin sitä Japanin Fenderiini, en voinut kuin ihmetellä laitteen suhteessa hyvää laatua. Ero Japanialaiseen oli melko pieni...
 
Asia kiinnostaa henkilökohtaisesti sen takia, että mulla on eräässä projektibassossa todennäköisesti 90-luvun lopun Koren Squier Pro Tonen body. Tuohonkaan ei Fenderin plexi istu (ostin sellaisen jo tietysti...). Onko tuo sinun Squierin plexi 14-reikäinen vai 13-kuten Fendereissä? Jääkö Fenderin plexi "lyhyeksi", ts. ei peitä potikkarouttausta kokonaan?

 
Jep, 14- reikäinen se on. Eikä missään Fenderin sivuilla eikä Squieria myyvän T-kaupan sivuillakaan näytä olevan sopivaa. On käynyt mielessä irroittaa koko läpyskä, kasata palaset yhteen, piirtää se pleksilevylle ja koettaa leikellä samanlainen. Muuten ei väliä vaikka tuo pleksi risa onkin, mutta kun plugi ja potikat ovat siinä kiinni. Hankala verrata Fenderin originaalia pleksiä pituuden puolesta, kun ei ole sitä hallussa. Ei voi laittaa päälle ja kokeilla.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=207314