Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Totsku
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Toimiva kannettava Tascam US-1641:lle?
Aika:01.02.2012 15:33
anapena: Löytyisikö jostain liikettä jonka kanssa saisit testailtua eri koneita? Äänittelitkö acerilla sisäiselle levylle? Olisko se vaan fragmentoitunut vähitellen? Joku näppärä ulkoinen levy vois olla paree. Tai sitten vaan säännöllinen defragmentointi, jos se takkuaminen siitä on johtunut. Voishan sitä osioida sisäisen levyn kahteen palaan, ja siivoilis vaan sitten sitä puuhalevyosiota.
 
Käytössä tuossa acerissa oli Windows Vista, eikä se suostunut näyttämään defragmentaatioajon tuloksia, joten en sitten siitä tiedä... Äänittelin ihan pelkästään sisäisellä kovalevyllä (5400rpm). Vista asennettuna C: -asemalle ja tiedostot tallentuivat D: -asemalle. Tuossa ihan kolmen vuoden kärsimyksen loppuvaiheessa, kun vaihdoin koneeseen XP:n homma toimi ensimmäisen vartin kuin unelma, mutta sitten homma kosahti, eikä Cubasea oikeastaan edes enää saanut päälle. Tässä vaiheessa keksin käyttää ulkoista kovalevyä (ei hajua kovon nopeudesta) tallennuskansiona ja homma rupesi toimimaan kohtalaisesti. Yhden äänityskerran jälkeen sitten kaadoinkin vahingossa vedet näppikselle ja tässä sitä nyt ollaan.
 
Eli varmaan jo aluksi olisi pitänyt tajuta tallentaa raidat suoraan johonkin ulkoiseen kovalevyyn. Silti en mene sitä riskiä ottamaan, että ostan sokkona about samanlaisen halpiksen ja nauhoittelisin sinne ulkoiselle. Mun mäihällä homma vaan ei tule toimimaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=207428