Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ganesha
Alue:Elektroninen ja elektroakustinen musiikki
Aihe:Monen audiolähteen livetyöpiste?
Aika:31.01.2012 21:57
itse oon karsinut "himastudion" nyttemmin muljuttimiin, joita oikeasti tulee käytettyä - ja kun harvemmin tarvii ees kaikkien olla päällä samaan aikaan niin toisen äänikortinkin myin pois, mikserikin on lähes turha setupissa mut saa sit ainaskin tarvittaessa kytkettyä kuunteluun mitä tahansa ylimääräistä jos tarttee...
 
räkissä parit räkkisynat reititetty midi-patchbayn kautta äänikortille ja audiopiuhat normi-patchbay'hin, siitä sit vedän joko mikseriin tai äänikorttiin tarvittaessa - näitä räkkisynia harvemmin oikeasti tarvii. useimmiten keikkasetti (Nord Electro ja Alesis Ion) on vedetty suoraan interfaceen, muut synat pelkästään mikseriin. Kuuntelun hoidan mikserin kautta, en suoraan interfacesta - hima-akustiikalla ei oo niin justiinsa vaikka mikseri vähän paskentaisikin soundia :)
 
Vanha räkkimallinen minidisk-soitin on kans reititetty pysyvästi mikseriin, samoin pari efektimoulinexia, joita kyl harvemmin tulee enää käytettyä kun kaikki löytyy kätevämmin softastakin.
 
jos sulla on äänilähteitä paljon ja äänikortissa vähän sisääntuloja, niin sit voit joko vedellä moulinexit mikserin läpi TAI kytket kaikki x määrään patchbay'ta joista sit kytket äänikorttiin vain ne mitä milloinkin tarviit. jos teet sekkarimusaa niin midi-patchbay'n tai pari tarviit kans.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=7&t=207400