Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rintapek
Alue:Livetoiminta
Aihe:Apua PA-laitteiston hankintaa!
Aika:31.01.2012 10:50
Sami_T: Koulukäytössä tollaset kevyt tolpannokkakaiuttimet ei oikein meinaa riittää. Etenkin jos tarvii koko bändiä ajaa ulos tai tarvii soittaa CD:lta musaa esim. jonkun tanssiryhmän tueksi (tai on jotain discomeininkejä) niin huomattavasti parempaan lopputulokseen pääsee vaikka on vähän pienemmätkin kaiuttimet kunhan siinä on vaan edes jonkinlainen subbari mukana.
 
Tuon voi lukea monella tavalla, mutta siis nimenomaan niin, että nykyjään pienistäkin ämyreistä lähtee vallan perhanan paljon ääntä. Botnea kaivatessa subi kaveriksi.
 
Toi on suht helppo läjä liikuttaa, subbarissa on pyörät alla ja noi yläpäät nostetaan siihen päälle ja sitten koko hoito liikkuu työntämällä pitkin koulun käytäviä. Tän saman homman voi hoitaa myös niin että kaikki kaiuttimet on aktiivisia mutta siinä on enemmän kytkettävää ja roudaaminen ei oo ihan yhtä helppoa (toi Lucas asettuu sellaseks tosi tiiviiksi paketiksi ihan itsestään).
 
Ymmärsin, että kysyjällä on tarvis toisinaan pikaisestikin saada paketti liikkumaan koululta toisellekin. Tuossa Lucaksessa on se miina, että kaikki vahvistimet on subissa, joten se subi on aina otettava mukaan, oli tarvetta eli ei. Vaikka on kuinka näppärä paketti, niin jos se roudaus hoidetaan pikkufiiatilla, niin minust kätsympää olis, että tarvittaessa yläpäät toimis ilman alapäätäkin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=207341