Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Pauli Lappalainen
Alue:Elektroniikka ja soitinrakennus
Aihe:Flight case-rakennus ja tarvikkeiden hankinta
Aika:30.01.2012 09:11   (muokattu 30.01.2012 09:13)
basisti1971: Moi.
 

 
Kiitos vastauksesta.
 
Mainitsemistasi putiikeista muutamat ovat vanhoja tuttuja vuosien (vuosikymmenten) takaa, mutta eivät ainakaan meikäläiselle kilpailukykyisen hintaisia uutena. Käytettyinä ehkä tapauskohtaisesti kylläkin.
 
Joiltain mainitsemiltasi valmistajilta löytyy oikeaoppisesti stanu-hinnastot, mutta toki joukkoon mahtuu valitettavasti edelleen muunlaisenkin kauppatavan nimeen vannovia.
 
Yllätys oli CC-Casen Peli maahantuonti ja vanericasejen puuttuminen. Peli tosin painii aivan eri luokassa kuin klassiset vanericaset, yhteistä lienee tavaroiden sulkeminen jonkin laatikon sisään.
Jos pätäkkää olisi enemmän, tuskin muita käyttäisinkään. Valitettavasti samankaltainen ulkonäkö SKB -skeidan kanssa pitää huolen siitä että ainoastaan valveutuneet ymmärtävät ko. tuotteiden päälle.
 
Jos Thomanin ainakin omasta mielestäni laatuunsa nähden roiman ylihintaiset laatikot ovat ok, liikumme "hieman" eri laatuvaatimuksissa, tai käyttötarkoitus on jokin muu kuin keikkailu ja laitteiden suojaaminen.
 
T:Samuli

 
Asioita voi laskea niin monella tavalla.
Laatikonvalmistaja on kuitenkin niin paljon, että hintataso on hakeutunut aikalailla
vakiotasolle. Jos joku tekee halvemmalla kaupallisesti, niin ei moisella toiminnalla liene kovinkaan pitkää ikää odotettavissa.
Itse olen tehnyt viimeiset laatikot joskus 20v sitten, kun ei noita valmistajia ollut kovinkaan montaa siihen aikaan.
 
Jos laskee hinnat tarvikkeille ja käytetylle työlle, niin ei tuosta hommasta kovinkaan hyvää tiliä tee. Tietenkin jos rakentamiseen käytetyn ajan vaihtoehtona on uuninpankolla makailu tai kaljan juonti niin sitten tilanne on toinen ja harrastuksena voi tehdä mitä vaan, maksoi mitä vaan.
 
Noista Thomanin laatikoista sen verran, että eiköhän ne ole samasta tavarasta tehtyjä kuin monet muutkin:
 
http://www.thomann.de/gb/thon_haubencase_fuer_combos_rollen.htm.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=31&t=207008