Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:KUNU
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kitarasi arvo?
Aika:25.01.2012 20:41
tomaattiorava: Nailbombit tilasin aikoinaan suoraan pajalta briteistä koska suomesta ei niitä vielä silloin saanut. Ja nauharempalla tarkoitan sitä, että kun oston jälkeisinä vuosina kaula oli vähän elänyt, niin oli ongelmia äksönin, kaularaudan ja pärinöiden kanssa. Ei oma maalaisjärki kyllä oikein ymmärrä miksi kitaran arvo laskee jos siihen ilmennyt vika korjataan ammattilaisen toimesta? Eikä myöskään sitä miksi helvetisti paremmat ja kalliimmat käsinkelatut mikit laskisivat arvoa...
Mut onneks en oo myymässä ni ei väliä 8)

 
Itse tilasin suoraan Briteistä myös juuri silloin kun Nailbomb alkoi tulla suosituksi. Ja silti se maksoi postikuluineen vähän reilut 200. En voi käsittää mistä sie tuon 350 repäset, mutta ei se tässä aiheessa ole kuitenkaan oleellista.
 
No kyllä se arvo vain laskee jos niitä nauhoja aletaan hiomaan, koska vaikka kyseessä olisin samat nauhat niin ne eivät enää ole samaa kokoluokkaa kuin uudessa vastaavassa. Ja se että kitara on hyvissä säädöissä on aikalailla oletusarvo kun puhutaan tämänkin hintaluokan kitarasta. Ja palatakseni vielä tuohon mikkiasiaan niin käytännössä jos lähdet vaihtamaan mitä tahansa osia kitaraan niin ne eivät ainakaan nosta hintaa, ehkä helpottavat myyntiä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=207231