Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hollmi-5
Alue:Rummut: rumpukamat
Aihe:Kuinka kauan kestää keikkasetin kasaus?
Aika:24.01.2012 17:40
markkuliini: Itse varaan 20 minuuttia, setti ei ole iso, mutta kasaan myös kovalevysysteemit setin oikealle puolelle. Mikitystä en tee itse, vaan monitorimiksaaja on hoitanut, niin eipä tule sanomista sitten. :)
Pyrin myös ajoittamaan kasauksen niin että valomies on saanut puuhata ensin rauhassa, niin en pyöri miljoonan casen kanssa jaloissa.
Purkuun menee vähän enemmän, ehkä 35 min, koska teen sen yleensä melkein pimeässä, nousuhumalassa, helvetillisessä discomelussa ja täydellä lavalla aika lailla heti keikan jälkeen. Mutta yllättävän hyvin siihenkin tulee rutiinia. Mitään ei ole vielä hukkunut... :D

 
Koko bändin (6 soittajaa ja äänimies) ennätys pihaan saapumisesta sound checkin päättymiseen on 40 minuuttia. PA, valot, mikitys...
 
Oma settini kasautuu alle kahdessakymmenessä minuutissa ilman kiirettä. Mikityskin tulee hoidettua. Rutiinia ja tottumista on niin paljon, että aikaa ei paljoa mene. Pitänee katsoa joskus kelon kanssa tarkka aika ;) 24 ta 26" bd, 14" tt ja 16 +18" ft. Snare, haitsut, ride, kolme crashia, mikit (myös laulu).
 
http://muusikoiden.net/dyn/users/87759.jpg
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=207185