Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Decadetroll
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Jackson RRXMG Rhoads
Aika:16.01.2012 00:06
lavaamo: Silti en pysty ymmärtämään miksi pitäisi ostaa jotain valmiiksi paskaa, että sen voi sitten rahalla päivittää paremmaksi, kun samalla rahalla voisi ostaa myös toimivan kepin.
 
Tätähän sitä saa aina miettiä. Tasaisin väliajoin tulee henkilö x kysymään halpiskitarasta ja kun kerrotaan totuus sen laadusta, niin kysyjä itse kumoaa kaiken ja ostaa ko. halpiskitaran. Parin kuukauden päästä saamme lukea kysymyksiä siitä, miten kitaran saisi pitämään paremmin virettä tai saundia paremmaksi. Ja taas pääsemme tutun aiheen äärelle: miksi ihmisten pitää ostaa paskaa? Vastaus lienee siinä, että kun silmänsä johonkin oikein kunnolla iskee, niin sitä vähän sumentaa totuutta ja vääntelee faktoja mieleisekseen, jotta voisi ostaa ko. kitaran ilman, että omatunto soimaa... Kunnes sitten eräänä päivänä havaitsee, että eipä se nyt sitten ollutkaan niin hyvä idea ja samalla tajuaa, että siihen kitaraan saa upottaa parhaimmillaan (/pahimmillaan) satoja euroja jotta se olisi oikeasti ihan hyvä, eikä sittenkään saa paranneltua esim. paskoja puita joita kitaraan on käytetty.
 
Mutta kerta päätös on jo tehty, niin elä kysele mielipiteitä, vaan osta se vinkuintialainen kitara jossa on tinatalla. Sillähän sitä oppii, tekemällä virheitä.
 
Nimim. "Tämä on minun mielipiteeni ja kävin joskus pienenä saman lävitse."
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=206978