Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Pauli Lappalainen
Alue:Livetoiminta
Aihe:Vikavirtasuoja lavan sähköissä
Aika:14.01.2012 10:01
stnprkl: Ovat muuten yllättävän hyviä tietoja noi lukemat. Ampeerimittari näyttää sun reaaliaikaisen kulutuksen, joka siis on yllättävän tärkeää tietää varsinkin jos seuraavassa keikkamestassa onkin jostain syystä kympin sulakkeet siellä 16 lähdöissä. Eikä oo muuten edes ihan kauheen harvinaista tommonen.
Voltit sit taas kertoo seinästä tulevan jännitteen eli jos ollaan kauheen paljon alle 200 ni ei välttämäti esmes Line6 enää toimikkaan halutulla tavalla.
Alimmillaan oon ite etupäässä (yleismittarilla tosin) mitannu 170 volttia ja siin kohden tippu Yamahan efektilaitteet kyydistä.
Mutta joo niin kauan kun ei tiedä ni ei ahista, tieto lisää tuskaa ja mitä enemmän tietää niin sitä enempi tietää olevansa kujalla.

 
182V oli raja, niin tippui Adamsonin prosessorit kyydistä ja 180V riitti maikkarin ulkotuotantoautolle.
 
Tuosta käynnistysvirrasta sen verran, että suuurimman piikin haukkaa vanhoissa vahvistimissa muuntaja. Pakkamuuntajan käynnistysvirta on n. 5 kertaa värkin nimellisvirta ja rengassydänmuuntajalla saattaa olla yli 7 kertainen. Tämä yhdistettynä tyhjiin suodatuskondensaattoreihin pistää nopeat automaatit, esim. B-laukaisukäyrä, koville. Kannattaa laittaa keskukseen K-käyrillä olevat johdonsuojakytkimet.
 
http://library.abb.com/GLOBAL/SCOT/ … E0026AEB4/$File/1SCC400004C1801.pdf
 
Jos nyt olisi työmaakeskuksen tarvetta. niin siihen tulisi yhdistelmävärkit jokaiselle lähdölle.
 
http://www.sks.fi/inet/sks/flow.nsf … tkimet?OpenDocument&ExpandSection=2
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=206907