Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Terry Pantheras
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Fender The Twin Red Knob, putkiremontti edessä, vinkkejä?
Aika:13.01.2012 15:33   (muokattu 13.01.2012 15:34)
Etuasteputkien vaihtelu on vähän semmosta viinien maistelua, ei niitä eroja kadun mies huomaa, tai ainakaan yleisö siellä kuppilan nurkassa. Paatunut kamarunkkari ja putkinörtti nyt erot huomaa vaikka unissaan ja suhtautuu tähän hyvinkin kiihkeästi.
 
Pääteputkien mallierot tulee esiin enemmänkin soundin tiukkuudessa/löysyydessä, eli responsiivisuudessa soittotatsiin, mutta kyllähän tuolla soundinkin kanssa on tekemistä. Merkkikohtaisia eroja toki on, mutta mikä on paras millekin vahvistimelle on tuntuma soittajan persiissä.
 
Putkijumppa on kestävyyslaji pienillä painoilla; välineurheilua pahimmillaan ja loputonta "suo siellä, vetelä täällä" -rämpimistä, eli valinnan vaikeutta toimivien ratkaisujen välillä.
 
Tämä on kirjoitettu omakohtaisten kokemuksien perusteella, joten sarkasmisensori kannattaa olla herkässä moodissa... Mutta lähdetään nyt siitä, että kaikenlainen testailu on hauskaa. :)
 
Kylätohtorille voisin suositella päätteeseen esim. TAD 6L6GC:tä, tai JJ:n vastaavia ja vaikkapa TAD:n high gradea/premiumia, JJ:n tai Svetlanan etusia. Ei sillä, että mulla Twinistä olisi eri putkien tiimoilta kokemuksia...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=205304