Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:komero
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:iPad + iRig + Amplitube.
Aika:12.01.2012 05:33
Jungleman: Pystyyhän tuolla kombinaatiolla soittamaan, ja soundaakin ihan kivalta, mutta ainakin iPhone 4s:llä Amplitube hurisee yllättävän paljon. Vika ei ole iRigissä, muiden appsien kanssa se toimii häiriöittä. Voi toki olla eri juttu iPadilla, en tiedä.
 
Jep, mulla on iPhone 4S ja iRig. Amplituben kans hurinaa ja suhinaa on paljon enemmän kuin vaikkapa Garagebandin kans.
 
Garageband olis muuten tosi mukava ja hyödyllinen ohjelma, mutta audiosignaalin monitoroinnin päällä ollessa on joku ns. vaihevirhe tms päällä, joka pilaa muuten mainion ohjelman. Eli jos haluat soittaa kitaraa niin, että kuulet sen vahvistinmallinnuksineen kuulokkeista livenä, niin saundi on sellainen kuin soittajan päästä olisi joku akseli käännetty päin persettä. Ts. suht käyttökelvoton ohjelma kitarajammailuihin jos tuo saundi häiritsee. Muutenhan saundit ovat oikein hyvät.
 
Jossain muussa ohjelmassa (joku vahvistinmallinnus, olikohan juuri Amplitube) huomasin saman "vaihevirhe-efektin" jos kierronesto-ominaisuus oli päällä. Oma epävalistunut arvaus on, että Garagebandissa tuollainen ominaisuus on päällä aina kun monitorointi on päällä. Sen kun saisi pois niin Garageband pesis Amplitubenkin ihan tuosta vaan. Paljon halvempikin on. Ja erittäin paljon monipuolisempi.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=206486