Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Kalmo
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Mikseri vai audiointerface? Sekä mikkiä äänitykseen.
Aika:09.01.2012 18:09
Kmh, jos on niin onnellisesti, että uudehkoissa laitteissa mitään mainitsemiani ongelmia ei ole, niin hyvä juttu. Tämän ketjun aloittaja ei kuitenkaan anna mitään vinkkiä tietsikastaan, joten mainitsemani asiat ovat täysin relevantteja, eivätkä mitenkään väärin. Ketjussahan on tarkoitus antaa tietoa, joka voi auttaa kysyjää.
 
Jos liikut musasoftien Q&A forumeilla, törmäät kyllä kysymyksiin/ongelmiin jotka johtuvat siitä, ettei koneessa ole TI:n FW-piiriä. Siitä, mikä on yleistä, voidaan tietysti väitellä. 3-4 vuotta vanha läppäri ja samanikäinen softa, niin kyseisen ongelman todennäköisyys on jo ihan mainittava. Pari vuotta sitten ko. ongelma oli esim. SONAR-forumilla yksi yleisimmin kysytyistä.
 
Itselläni on kolme LaCien ulkoista Quadra FW-kovoa, vanhin 6-vuotias, tuorein 2-vuotias, jotka eivät starttaa "hottina". Aikoinaan, kun asiaa ihmettelin forumeilla, kuulin monista yhdistelmistä, joissa oli sama juttu. Johtuu se sitten Windowsin tai laitteen olemattomista/huonoista ajureista tai mistä hyvänsä niin yhtä lailla tulos on se, että kone täytyy bootata. Tiedän, että monet eivät koskaan ole törmänneet tähän asiaaan, ja hyvä niin.
 
USB-laitteita ei ole tarkoitettu liitettäväksi ja irroitettavaksi noin vain, vaan työkalupalkin kautta ("Irroita USB-laite turvallisesti"). Käyttäjävirhe mikä käyttäjävirhe.
 
Firewiren luotettavaa toimintaa ja laatua en mitenkään kyseenalaista. Pidän myös plugin jäpäkästä rakenteesta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=206459