Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Carlsberg
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Asteikkoihin perustuvat lickit ja niiden treenaus
Aika:08.01.2012 19:23
cr4b: ...
Mieleen tuli vain, että kun jotkut asemat ovat ergonomisista syistä helpompia soittaa kuin toiset, niin kannattaisiko erityisesti pyrkiä kehittämään nopeutta niissä? Monestihan nopeimmat lickit ovat melko yksinkertaisia juuri siksi, että niitä pystyy kilpaurheilumielessä shreddaamaan tarpeeksi nopeasti....

Siis jos ihan vaan nopeutta haluat saada ylös, niin kyllä joo:) Tokihan optimaalisinta olisi, että se sama juttu lähtis yhtä kovaa (tilanteen vaatimalla nopeudella) myös muualta soitettuna. Mun mielestä myös tietyntyyliset jutut kuullostaa paremmilta eri kielillä soitettuna.
 
Ps. Tulipa mieleen Slashin wah wah -juttu Civil Warissa. Itselleni ainakin on ergonomisempi tapa soittaa se sieltä 12. nauhan tuntumasta. Sen sijaan nauhavälien kasvaessa ja kielten jäykistyessä oktaavia alempaa soitettaessa, se onkin jo paljon vaikeampi soittaa kunnolla, vaikka sitä 12. nauhan versiota ois runkannu paljonkin. Tällä tavalla itselleni ainakin perustelen sen, että kannattais pyrkiä treenaamaan "tasaisesti" sitä nopeutta.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=206790