Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rintapek
Alue:Livetoiminta
Aihe:Erikoisempi? räkkiloota
Aika:03.01.2012 21:06
ÄM:
 
Tota modaamalla sais periaatteessa ...
Custom-loota toki kyllä homman hoitais, ei vaan käy ihan halvaks. Aikanaa mix wizardille teetinkin räkin jossain noista kotikaupungin mestoista. Vuosia aikaa, en muista yhtään mitä maksoi. Voihan tuota kysäistä.

 
Modaaminenkin menee hiukka hankalaksi.
 
Toi vissiin juontaa juurensa niilt ajoilta ko mikseri tosiaan kulki omas laatikossaan, päätteet omissaan jne, niinko pro- väellä tietty kulkevat nytkin. Niputettuna yhteen lootaan päätteiden kera loota ois ollu sarvikuonon kokoinen ja painoinen.
 
Vaan nyt ko päätteet on ämyreissä, eikä kaikilla ole ihan hirveesti tarvetta räkkilaitteille, ni mullekin kelpais vallan mainiosti semmoinen rasia, mis on päällä tila mikserille, edessä ja takana jokunen Unitti just efektille, prossulle, luurivahvarille tms ja laatikon sisäkalujen sähköille ja liitinrimalle. Ja pieni työvalo siin mikserin alla sinne johtotilaan. Ja sit kaks kulmapyrää, kumitassut ja lentolaukkutyyppinen vetokahva.
Nykyisellään nimittäin meitillä miksaustaikuri kulkee tos gatorin matkalaukkurasiassa ja on vallan passeli kuskattava, mut lootaan ei me muuta kuin mikseri. Noi muut rasiaan menevät kamat ei nostais painoa nimeksikään, jos vaan sopivan valmisaihion löytäis.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=206667