Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Joel H.
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Tarinasi Mesa/Boogien kanssa
Aika:03.01.2012 10:43   (muokattu 04.01.2012 07:30)
Ensin taloon tuli studio preamp. En ehkä osannut säätää koska aivan varauksetonta ihailua etunen ei saanut osakseen. Clean kanava oli todella hyvä, säröpuoli ei ollut tarpeeksi moderni ja räyhä, mutta kuten sanoin, ehkä en osannut säätää. Kiinnostaisi kyllä ottaa studio preamp uusinta kierrokselle.
 
Seuraava mesa oli single rectifier. Vahvistin tarjosi paremmin sitä mitä hain, mutta etsin kuumeisesti tilaisuutta vaihtaa suurempaan ja kauniimpaan. Tästä johtuen vahvistimesta ei jäänyt kovin vahvaa muistikuvaa. Perus löysää, mutta rapsakkaa rohinaa ja omiin tarpeisiin tarpeeksi hyvä clean. Pääosin siis positiivinen kokemus, ei silti autuaaksi tekevä.
 
Homma eteni nykypisteeseen kun sain vaihdettua single recton dual rectifieriin. Säröpuoli parani mielestäni, ainakin haluan uskoa niin:) 50 lisäwatin tuoma auktoriteetti mielestäni kyllä kuuluu. Recton löysä särö miellyttää kovin, od:n käyttö tosin on aivan ehdotonta. Clean on edelleen ihan hyvä, ainakin parempi kuin sison. Ylipäätään dual rectifier on miellyttävä ja yllättävän monipuolinen vahvistin. Monenmoista soundia irtoaa kun jaksaa vain säätää.
 
Jossain vaiheessa marshall-peavey kokeilujen jälkeen sain vaihdettua ylisuuren rectokaapin nuppien alle. Rectifierin kanssa muutos positiivisempaan oli suuri. Soundi pysyy läjässä vaikka luukuttaisi kuinka kovaa. 5150 II kanssa muutos ei ollut niin dramaattinen. Peavey toimi marshallin peruskaapin kanssa oikein mainiosti. Sison oma kaappi oli ihan paska, ainakin sellainen fiilis siitä jäi.
 
Minkään vahvistimen kohdalla ei ole tullut pysyvää tunnetta, että tässä se nyt on, ikinä ei tarvii enää vaihtaa. Mesalta kiinnostaisi tutustua tarkemmin vielä ainakin mark sarjaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=206660