Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Vetehinen
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kokemuksia Wangs-vahvistimista
Aika:30.12.2011 06:57
jpjanhun:
 
http://maihinnousu.net/s/14976
 
-kitarana oheisessa sutaisussa toimi mun korjaama/modaama vaahteraotelautainen tenson strato alkuperäisine keraamisine single coil mikkeineen (siis tää on niitä "osta nyt lapsellesi sähkökitara" - pakettien halpiskitaroita, maksoin tuosta käytettynä muutaman kympin).
 
-soundinäyte ei ole kyllä mikään paras mutta antaa ehkä jotain kuvaa. tästä nupista en ole juuri soundinäytteitä löytänyt, siksi ajattelin laittaa sellaisen nettiin itse jos muitakin asia kiinnostaa.

 
Kiitokset näytteestä ja artikkelista! Minulta jo tuolla "ostinpa jälleen kitarakamaa"-ketjussa kyseltiin mielipiteitä ja työkiireisiin vedoten en ole saanut mitään aikaan. Nyt kun nostit tämän ketjun, niin voidaan kätevästi jauhaa tästä pikku-Famesta myös tässä.
 
Tosiaan, sama laite se Fame Studio Tube 15 Head on kuin Wangs (by Biyang) VT-15H. Wangsien ongelma oli se, että niistä puuttui keltavihreä suojamaa-piuha, joten vaikkakin toimiva laite, voi vikaantumistilanteessa olla vaarallinen ja on täkäläisten sähköturvallisuusasetusten vastainen. Vielä/juuri nyt en ehtinyt avata ja tsekata onko se paikoillaan tässä Famessa. Jos ei ole, niin laiskana miehenä lähettelen nupin Musicstoren kustannuksella Saksaan että laittavat paikalleen.
 
Olen hyvin pitkälti samaa mieltä kuin sinä, Fame saundaa terveeltä ja marsumaiselta. Efektilooppi löytyy, ja pikatestin perusteella toimii (ei ongelmia tason suhteen tai häiriöitä). Hiton hyvä peli tuntuu olevan, kolmen vuoden takuulla ja varsinkin kun hinta on tuo Musicstoren viilattu tarjous.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=192710