Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Grugi
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:88,2 -> 44,1 exporttausongelma
Aika:29.12.2011 20:28
Hateme: Ja sun väittämä perustuu mielikuvaan minusta ja minkä kysymyksen heitin. Et sä tiedä minkälaisia projekteja mulla on.
 
Ei kannata olettaa vaan ottaa selvää.
 
Kyl mäkin oletan että paskasissa kuteissa oleva kaveri on eksynyt väärästä ovesta sisään jos Audi-kauppaan menee mutta hän saattaakin olla levyseppähitsari-yksityisyrittäjä jolla ei ylimääräisestä rahasta ole pulaa.
 
Ja jos kysyn kysymyksen jota en tiedä niin tekeekö se minusta täysin amatöörin sillä alalla jolta kysymys liippaa?
 
Olen tavannut säveltäjän joka tekee Tiktakille ja Haloo Helsingille musaa, mutta ei osaa nuotteja.
 
VMP!!

 
Elä nyt hernettä vedä hengitysteihin, en minäkään tässä ihan ensikertaa ole näiden kanssa tekemisissä ja ainakin omalla kohdalla ei ole ollut korvinkuultavaa eroa vaikka on nauhoiteltu 88,2KHz tuotoksia jotka ei tosin ole olleet mitään 60 raidan spektaakkeleita. Se että sinun pitäisi tietää miten tuo tehdään johtui vain siitä että heität tuollaisen hypoteettisen kuvauksen jostakin yli 60 raidan projekstista ja ilmeisestikkin netistä lukeneen tai kirjasta olet päätellyt hyotyväsi 88,2KHz sampleratesta nauhoituksissasi. Antaa kuvan siitä että olisit kokeneempikin asiassa mutta toisin taitaa olla. Todellakin sain sellasien kuvan että olet hieman hakoteilla tässä ja vahvistuu se käsitys edelleen. Se että joku säveltää ja ei osaa nuotteja ei oikeastaan liity tähän mitenkään. Toivottavasti saat downmixin toimimaan.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=206549