Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:chill
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Halvemmat Gibsonit ja fenderit
Aika:23.12.2011 19:48
Tuhkis: Gibson LP Studion omistajana olen tyytyväinen. Vaikka haukkuvat "karvalakki" malliksi.
Gibsonit kun ovat painoltaan massiivisia mahongin ansiosta,niin soundikin on raskas ja takaan Metallican riffien irtoavan ja Gibsonin omat mikit 490R ja 498T ovat mun muelestä todella hyvät mikit. Sitten jos haluaa siirtyä siihen EMG maailman mikkien osalta,niin eipä se raskaus mihinkään katoa,vaan päinvastoin.

 
Studiohan onkin juuri karvalakkimalli standardista ja traditionalista. Tämä ei tee siitä missään nimessä huonoa mallia. Viimeistely vaan ei niin priimaa (ei tosin aina stankuissa eikä traditionaaleissakaan) ja reunalistat puuttuu, toisaalta on myös puolet halvempi. Toki siinä on myös eri mikit ja puut eivät ole niin huolella valikoituja.
Tästä aasinsilta; Studioissa laatu vaihtelee kovasti, kannattaa siis käydä kaupassa testaamassa ihan vaan senkin takia että kehittyy kuva studioiden yleisestä tasosta - vaikka käytettynä päätyisikin ostamaan. Joku on sanonut että vuoden 1991 studiot ovat parhaita, toiset sanovat jotain aivan toista.
 
Itse suosittelen juurikin studiota siitä syystä että se taittuu aivan kaikenlainen musiikki. Lähtee täysin uskottava metallica nyt esimerkiksi. Sinkkumikeillä ei meno ole niin räyhäävää. Tietysti sopii myös kevyempäänkin musiikkiin, hyvä yleistyökalu!
Mutta kullakin on tietysti omat mieltymykset saundin ja soittoergonomiankin puolesta, jotkut eivät tule sinuiksi LPn muodon kanssa koskaan.
700e saa studion ehkä just ja just, huntti pitää ehkä laittaa lisää, tai sitten ei....
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=206423