Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Kampela77
Alue:Kilpailut
Aihe:Riffi skaba? Olisko ideoita?
Aika:17.12.2011 01:06
Jucciz: Ai koska ollaan internetissä, sun mielestä ei ole syytä panosta millään tapaa kielelliseen antiin? Kuitenkin se on miltei ainut ja aika lailla näkyvin asia, jonka käyttäjä voi täällä itsestään antaa. Kieli kertoo paljon käyttäjästään. Lisäksi mun mielestä ihan oikea keskustelufoorumi on vähän eri asia kuin vaikkapa reaaliaikainen chat, jossa vain rupatellaan. Chatissä toki voi roiskia ihan niin kuin huvittaa, mutta jokainen tänne tupsahtava teksti on tavallaan pieni julkaisu - artikkeli, essee, kolumni tai vaikkapa runo - ja siksi sen esillepanoon tulisi panostaa edes hieman.
 
Suurin osa 12-vuotiaista ei onneksi kirjoita noin huonoa kieltä eikä jäsennä tekstiään noin kammottavalla tavalla. Okei: ei mun nuoruudessa ainakaan, mutta siitähän toisaalta taitaa olla jo pitkä aika.
 
Pysyn kannassani: äidinkielen tuntimäärä tuplattava ja tunneista vähintään kolme neljäsosaa kielenhuoltoa - ei kaunista kieltämme nykyisin nimittäin osaa toimittajat tai vaikkapa mainosalan ihmisetkään häävisti.

 
Ehkä asiasta voisi myös huomauttaa hieman rakentammalla tavalla? Ei välttämättä jää nuorelle muusikon alulle kovin tervetullut olo ja fiilis kysyä tarvittaessa lisää.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=206237