Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:arc
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Kuinka hyviä vuoden/2. vuoden jälkeen soittamisessa?
Aika:15.12.2011 10:52   (muokattu 15.12.2011 10:59)
Metallic-Fani: Voin laittaa master of puppetsin soolosta videon youtubeen ja blackenedinki soolosta(ei hirveen hyvin mee).
 
http://www.youtube.com/watch?v=-HIW-IoQ_80&feature=youtu.be
no siinä ois puppetsin soolosta coveri. Tuohon aikaan olin soittanut n. 1,2 vuotta.

 
Paremmin sä tilutat ku minä ja kyllä yllättävänkin hyvin tuohon soittomäärään nähden. Pidä kuitenkin mielessä, että vaikka "pääset" soolon alusta loppuun läpi niin sen oikea osaaminen ja hallitseminen on ihan eri asia kuin soolosta juuri ja juuri selviytyminen. Tuosta tulee mieleen vähän semmonen härkärodeo, jossa ratsastaja roikkuu henkensä kaupalla juuri ja juuri ote kokoajan lipsuen.
 
Jos välttämättä haluat hioa noita sooloja, niin aloita vaikka siitä, että soitat tuota jonkun tietyn (hitaamman) temmon päälle, ja koitat pitää saman temmon joka fraasissa, nyt soitat sulle helpommat kohat nopeasti ja tempo laskee puolella kun vaikeuksia tulee vastaan. Se on oikomista eikä auta sua juuri sun päämäärässä tulla paremmaksi kitaristiksi.
 
Toisaalta jos oikeasti haluat myös kehittyä muusikkona, niin suosittelisin käyttämään aikaa myös muuhun kuin jo sävellettyjen rokkisoolojen suorittamiseen, mutta siitä aiheesta varmaan muilla on täällä paljon sanottavaa.
 
Jos jaksat keskittyä siihen miten soitat, etkä siihen että mitä rokkistankkuja pystyt rodeoimaan läpi, niin kyllä susta hyvä tulee.
 
E: Lisäksi vaikka tuossa on saundi, tatsi ja vibrato yms muu lausunta täysin olematonta, niin nämä tulee varmasti soittovuosien ja tietynlaisen kypsymisen myötä. Keskity nyt aluksi puhtaaseen soittoon ja perusteisiin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=206172