Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tmuikku
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Talkback moneen eri kohteeseen
Aika:11.12.2011 16:11
vezir: Joo, kirjoitin kiireessä, niin kysymyksestä tuli tollanen puolittainen.
 
Siis muuntimet on etusina, ja vievät adatilla äänen koneelle (korttina rme raydat). Koneesta (kortista) tulee adat ulos, ja behkun takana olevat outit käytetään monitorointiin ja kuulokemiksauksiin. Eli ulostulon jälkeen mennään varmaankin kuulokevahvistimen kautta luureihin (tämä kertaa x).
 
En ole vielä ihan funtsinut loppuun, kuinka monta auxia/submixiä tarvitsen/otan käyttöön, Raydat antaa kuitenkin 32 kanavaa ulos, mikä riittää varmasti.
 
Mutta lähinnä mietin monitoroinnin ja useiden auxien niputtamista käteväksi kokoonpanoksi. Ja alunperinhän kyse oli pelkästä talkcbackistä.
 
Mulla on ennen ollut samsonin C-control-pikkupurkki, jolla olen monitorit ja kuulokkeet hoitanut.

 
Moi! jos sulla on tarpeeksi AD kanavia käytössä niin helpointa on viedä sekin talkback tietokoneelle ja reitittää RME:n softalla haluamiisi lähtöihin. Muussa tapauksessa tarvitset jonkun mikserin missä on vastaavasti tarvittava määrä lähtöjä että saat ympättyä talkback signaalin kuuntelumiksauksiin. Vaihtoehtoisesti jokaiselle kuuntelulle oman taskumikseri mihin saat tuotua talbackin (splittaamalla) ja yhden (tai useamman) submixin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=206055