Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kipu69
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Uusi vahvistin
Aika:10.12.2011 17:46   (muokattu 12.12.2011 09:09)
novo: Meleko lailla asiaa puhut joo, mutta kaikki ei kuitenkaan tartte tai halua pelkkää hevimedelisäröä jolloin ois ihan kiva olla reserviä myös cleanille mahdollisesti. Ihan mieluusti miekin soittaisin tosi pikkasilla vehjaksilla, mutta kovin ovat erilaisia laitteet keskenään. Trainwreck Express -klooni oli aivan järkyttävä tehomylly ja watteja tais olla 22 tahi jotain. Engl Thunder meidän aikaisemmalla treeniksellä meinas jäädä tyystin jalkoihin, koska tilaa oli meleko palion ja lujaa on kuitenkin kivaa soittaa, jos niin voi tehdä.
 
joo ei siis ollu tarkoitus puhua pelkästään metallihengessä, hyvä kun otit asian esille. Pointtina vaan se että saa sellaisen "isomman" soundin pienemmillä volilla. Tossa Gigmasterissa on myös ohan tolkuttoman hyvä rokimpi särö kun vääntää input gainin ja masterin kovalle ja jättää varsinaisen lead gainin lähelle minimiä. Tällöin saa vaikuttaa ihan soittotatsilla särön määrään ja tiukkuuteen.
Treeneissä olen itse huomannu että mitä enemmän laittaa volaa niin pitää sitä mukaa laskea särön määrää. Esim Englin powerball jäi treeniksellä jalkoihin Recton vieressä koska komemmalla soitettaessa meni ihan "tukkoon". Labogan Mr Hectorilla kävi taas päin vastoin. Sori nyt meni vähän ohi varsinaisen aiheen mut piti mainita:)
 
Ja tosta sun viimeisestä lauseesta ei voi olla mitenkään eri mieltä, paitsi jos tässä haetaan vahvaria myös kotikäyttöön:)
 
jos tuota särökanavaa piäis kuvailla niin se olis aika likelle tässä http://www.youtube.com/watch?v=uLtS2aZPIRA&feature=related
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=206003