Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kimurantti1
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Monipuolista putkicomboa hyvistä cleaneista rockmenoon
Aika:09.12.2011 16:20   (muokattu 09.12.2011 16:29)
Jucciz: Ei kahta kanavaa, mutta käytännössä kaikilta muilta osin varmasti todella upea ja toiveesi täyttävä peli - ja vain 100e hintakattosi yli:
http://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=585305
 
Mietin vaan, että jos pedaaleja kumminkin käytät, oisko niistä korvaamaan kahden vahvistinkanavan puuttumista? Bonuksena myös jalkakytkettävä jousikaiku, jos se yhtään lohduttaa. Ostaisin karjuen kivaksi treeni- ja keikkacomboksi.

 
Ilmoitusta ei enää löydy, mutta oliko tässä se hyvinkin sopuhintainen Cornford?
 
Jos oli, niin itselläni on samanlainen Cornford Hurricane, ja oon ollut aivan mielettömän tyytyväinen. Myöskin kaikki jotka vahvistinta on kokeilleet on olleet aika pähkinöinä, että miten voi pieni ja kevyt (n. 20kg) combo kuulostaa niin isolta. P2P-toteutus, ainakin sisuskalut näyttää tosi yksinkertaisilta ja pomminvarmoilta. Katodibiasoitu laite ja toimii kahdella EL84:lla, ts. pääteputkien vaihto maksaa 20e ja sen voi tehdä lennosta itse missä vaan ilman työkaluja, ominaisuus jota jokainen vähänkään enemmän keikkaileva kitaristi luulisi arvostavan. Puhdistuu myös hyvin volumepotikalla isoiltakin säröiltä. Ainoa valittamisen aihe on se sama kuin kaikissa muissakin pienitehoisissa vahvistimissa, eli tosi tehokkailla mikeillä menee vähän tukkoon. Miedommilla keloilla toimii puolestaan uskomattoman hyvin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=206023