Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Keinokuorma kyselyä..
Aika:03.12.2011 18:14
Billsner: Millään tapaa haukkumatta Kochin keinokuormaa (kun en ole testannut), mutta minun mielestä Weberin Massissa oleva impedanssin valitsin ja portaattomasti säädettävä kuorma on pikemminkin hyvä asia eikä huono.
 
.

 
Niin, siis minustakin se on hyvä eikä huono. Ilmaisin itseäni huonosti, jos kirjoituksestani sai sellaisen kuvan. Tuo Webermass on noista kahdesta selvästi suositumpi varmaan ihan syystä. Tarkoitukseni oli vain tuoda vaihtoehto, kun aloittaja halusi ehdotuksia ja kerroin samalla niitä seikkoja joita tiesin miten Koch webermassista eroaa paitsi etten tiennyt ettei eq toimi kaappisignaalille kiitokseni siitä tiedosta.
 
Minun mielestä keinokuormat yleensä ottaen on ehkä ihmiskunnan nerokkain keksintö (nykyisissa vahvareissahan ne tulee sisäänrakennettuina), joka laajentaa putkivahvistimen käyttömahdollisuuksia valtavasti ja tekee niiden käytöstä lähestulkoon ilon:-).
 
Nuo kaikenkarvaiset moninaiset liitäntätavat lienee nykyisissä kuormiss ihan vakiokauraa ja muuten en osaa arvioida eri kuormien laadullisia eroja kun kokemusta minulla on varsinaisesti vain yhdestä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=205888