Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Lieto Pst
Alue:Rummut: soittaminen
Aihe:hiljempaa soittaminen?
Aika:02.12.2011 21:45
Timi: Hiukan ironiaa lienee?Mutta käsissä se soitto on.Niin kapuloiden,riisikeppien kuin sutien käyttö.Jostain syystä minä käytän paljon snareen kantti-iskuja silleen beat sun muissa kompeissa.Mutta mun kapulat on puoliksi kuolleita,vaikeasti peltiin soitettavia.Nupittomia soiroja.Kun pitää tussaroida hiljaa.
Ja minulla on snaressa lyöntikalvon päällä sellainen demppi.Vanhasta kalvosta leikattu.Noin 3-5 senttinen rengas.

 
Nuo rinkulat on itseasias aika helvetin toimivia. Niil voi kontrolloida sustainii ja volyymiä sekä leikata vittumaisii resonoivii taajuuksia hiljemmalle (tosin senhän voi hoitaa myös tilan akustoinnilla).
 
Tarkotukseen oikeenkokonen- ja kaltainen rengas mieluisal taval aseteltuna kalvon päälle niin saa paljon tarkemman, vaimeemman ja hallitumman äänen rummusta. Kannattaa halutessaan läpäl testaa niit muissakin kannuis kun virpassa, toiset tykkää ja toiset ei. Kai se loppujenlopuks on helkatisti siit kiinni et mimmost soundii hakee; skidisti distortoivaa ja kantavaa pitkälle soivaa ja massiivista.. Vaiko tarkkaa ja nopeesti sammuvaa smuuttii ja selkeetä ehkä hieman viimeistellympää soundii. Vaiko jotain siltä väliltä, niinpä, mieltymyksii ku on varmaan yht monia kun korvaparejakin
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=52&t=203572