Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ganesha
Alue:Rock, pop, alternative
Aihe:The Vaccines - 2010-luvun rockin kasvot?
Aika:28.11.2011 07:43
Stradlin: Jos julistetaan joku bändi jonkun vuosikymmenen "kasvoiksi" tai mitä ikinä, niin voi olla melko varma ettei kyseistä bändiä muisteta enää vuoden päästä. Ei mulla muuta.
 
juurikin näin. en tajua miksi esim. YleX jaksaa hehkuttaa bändiä: eipä ihan hirveesti mitään uutta auringon alla. (duunissa kun kuuluu hyvin vain YleX tai Radio Nova, niin joutuu altistumaan tuolle nuorisokanavalle, hyi...) Samanlaisia bändejä sikiää Briteissä kuin sieniä sateella - joten tietty siltä kantilta voi toisaalta perustella että jonkun noista bändeistä pitää antaa ilmiölle kasvot, mut sit taas: se bändi vois olla ihan mikä vaan noista hieman räkäisemmistä indie-porukoista. Pick one, anyone.
 
Luulis, että "musiikkitoimittajatkin" altistuvat näille uusille bändeille siinä määrin, ett ois vaikea jaksaa innostua jostain geneerisestä vatkauksesta. Vai käskeekö levy-yhtiön sedät vaahtoamaan milloin mistäkin bändistä? Vai onko musiikkitoimittajilla kultakalan muisti ja ne innostuu ihan kaikesta - niin kauan ku ilmaista promoa sataa ovista ja ikkunoista?
 
Jotenkin 2010-luku on alkanut melko väsyneissä merkeissä, jos tarjontaa katsahtaa ns. mainstream-tarjonnan kautta (marginaalissa on sitä mielenkiintoisempaakin tarjolla mutta sehän ei kiinnosta juuri ketään), joten sikäli tietty on perusteltua nostaa ilmiön kasvoiksi joku melkoisen persoonaton bändi tuhannen samanlaisen joukosta.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=205753