Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:LauriE
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Washburn J3 upgrade eli ylöspäivitys
Aika:27.11.2011 20:45
Ostin tuossa alkuvuonna Wasburnin J3-isokoppaisen sähkökitaran. Hintaa oli kokonaista 210€ DV247:stä. Kitara oli ollut messukitarana ja oli uudenveroinen.
 
Kitara on toiminut erinomaisesti ja se soi akustisestikin oikein mukavasti ison koppansa ansiosta. Eli siinä on samassa akustinen ja sähkökitara.
 
Kitara on Washburnin jazz-osaston halvin malli. Osat lienevät tusinakamaa pl. Groverin 18:1 virittimet. Kalliimmissa versioissa on sitten Bigsbyä, rullatallaa jne. Mikit ovat jotkut Washburnin omat humbuckerit. Kitara on "solid" paitsi joidenkin osiensa kohdalla (kuten potikat ja mikinvalitsin).
 
Olen ajatellut hieman päivittää kitaraa. Osat voisivat mennä vaihtoon pl. virittimet, ja mikkejäkin voisi vaihtaa. Samaten minua kiinnostaisi kampitalla, joko Bigsby tai jokin muu, kuten Tremotone. Tallan saattaisi joutua vaihtamaan samalla.
 
Nyt ajattelinkin kysyä teiltä suosituksia ainakin seuraaviin osiin:
 
-mikit
-kampi+talla
-potikat
-mikinvalitsin
-jakki
 
Vapaa ideointi on sallittua ja jopa suotavaa! Eritoten Bigsbylle haluaisin vaihtoehtoisia kampia; onko niitä ylipäänsä saatavilla varaosina? Mikkien suhteen myös P90 tms. sopii hyvin, kunhan se istuu kitaraan ja nyt kitarassa olevien mikkikehysten reiät eivät näy.
 
Kiitos!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=205729