Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Erska88
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Rumpujen äänittäminen / moniraitanauhoitus
Aika:18.11.2011 14:50
Hei jotain tollasta tarttisin että hyvään osotteeseen mainoksen pistit, muutenkin tosi paljon jelppii kommentit. :)
 
Mutta kerros ny vielä kun viitttit (luin ilmos) että mikä ADATissa on niin heijaria nostattavaa. Tosta wikistä jotain opiskelin että nykysellä ADATilla voi kuskata 8 kanavaa audioo ja se toimii analogidigidigi-muuntimena. Kun käsitykseni mukaan se toimii interface/tietokone -väylänä, mitä uljasta siinä on jos muihin vertaa? Onko se tyyliin tiedonsiirron nopeus? Ehkä kallis uus hifimiehen termi? ei vaisinkaan ku mä en phekln tiedä.
 
ihan mielenkiinnolla kyselen kun oon investointeja tässä suunnittelemassa ja musa-alan tiedonhakuhommissa yms. tulee pirun usein sellanen nainen autokaupassa fiilis. Tarjolla on sitä ja tätä ja kaikki on niin hienoo ja uljasta, mutta harvasta löytää sellasta maallikon selvitystä, esim mihin käyttöön suositeltava erityisesti, esim tyyliin "soveltuu mainiosti suurien kokoonpanojen yhtäaikaiseen äänitykseen" tai vaikka "unohda usb:n latenssi ja tiedonsiirto, tässä tulee ökömökö61/XT709PLUGXT, liitin!" :D
 
Esim missä vaiheessa tulee USB kortilla raja vastaan ja joutuu toteaan että petskule, tartten uuden vehkeen tohon väliin?
 
En tiedä olenko mä vaan tyhmä vai mikä on mutta mä oon vuoden verran lukenu kahta kirjaa studioinnista ja lukenu päiviä nettisivuja ja ropeltanu kaikkee hilipatsuidaa kotivehkeillä mitä on krapuloissa tullu ostettua ja idiootti olo on vieläkin. Odottelen sellasta AHAA! No NYT hiffasin orkkua.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=205466