Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WanhaWetäjä
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kokemuksia Atomic Reactorista?
Aika:16.11.2011 15:51   (muokattu 16.11.2011 15:56)
min: Kyllä pystyy hiljaisella soitteleen, eli ei ole äkäinen potkija:)
Mutta, mutta, soundi on hieman erilainen hiljaisella kun kovalla. En sanoisi, että soundi sinänsä kärsii hiljaisella (makkarivolume), mutta joskus tulee sellainen olo, että kyllä pitäs vähän päästä luukuttaan:)

 
Joo, wanha ketju mutta mikäs mahtaa olla nykytilanne, onko noita liikenteessä eli onko jollain keikkakäytössä tänä päivänä ja mikä on saatavuus? Jotain juuttuahan noista oli tossa Axe ketjussa mutta tais olla enempi noista päätteistä, ei putkicomboista/kulmista?
 
http://www.G66.eu/index.php?page=sh … d=0&option=com_virtuemart&Itemid=91 ...no joo ,tossahan tuota tietoa on ja joku jo aiemminkin tuon linkin laittoi, aattelin tuota aktiivikulmaa yhtenä vaihtoehtona mutta miksei tuo erillinen pääte ja kaappikin vois toimia.
 
Ite soittelen keikat POD HD 500 suoraan PA:han stereona xlr + studio/direct asetuksilla + monona line outista aktiivikulmaan joka toimii lavamonitorina.
Tanssimusasta on kyse, homma toimii suht ok, joissain paikoissa jopa hyvin mutta tuo Atomic tois varmaan sen kaivatun lämmön saundiin, etenkin clean-puoli tuntus olevan vähän kuollut aktiivimonitorissa , säröt ja murot toimii jees.
 
Ja kun tuo Atomic on ikäänkuin "räätälöity" just mallintaville niin se vois olla paras vaihtoehto PODilekkin. Jos saundi on niin hyvä kuin hehkutetaan niin senhän vois sitten perinteisesti mikittää PA:han.
 
Jos jollain on ko laite eli aktiivikulma tai aktiivi combomalli jossain Treen lähettyvillä niin olisin kovasti kiinnostunut testaamaan.
Sikaa säkissä en lähe ostaan, vaikka pääosin varsin positiivisia käyttäjäkommentteja ja asiallisia saundi/videoclippejahan ko vermeistä löytyy kyllä.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=145825