Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Rouda-setä
Alue:Livetoiminta
Aihe:Kaukokaapeli
Aika:15.11.2011 04:56   (muokattu 15.11.2011 05:01)
Täältä ilmottautuu yksi tyytyväinen Klotzin tuotteita ostanut. Meillä on Klubilla koko kaukokaapelijärjestelmä hakuineen Klotzia ja loistavasti on pelannut. Hintavia toki olivat.
 
Whirlwindin hakukin löytyy yksi kpl peruskorjattuna hyllystä. Se kesti meillä liki kymmenen vuotta. Kaukokaapelina en niille niin hirveästi lämpeä juuri tuon jäykkyyden takia. Yksi painajaismainen purku oli aikoinaan MM-97 jälkeen kun piti saada kerättyä Hakametsän kolmoshallin jäällä muutaman viikon maannut 24/8 Whirlwind mukaan. Sinänsä toki panssarivaunun kestävää tavaraa.
 
Cordialin 16/4 kaapeleita oli meillä Klubilla lavahakuina pari kappaletta ja kyllähän ne periaatteessa varovaisella käytöllä voi kestääkin jotain. Meillä menestyivät n. 4 vuotta. Heikoin kohta on REAN-merkkinen Kiinan-Neutrik eli viuhkan pää hajoaa helposti kun ei ole kunnon vedonpoistoa.
 
Noin ProSnaket yllätti mut positiivisesti. Ostin keväällä kolme kappaletta 10-metrisiä kasiviuhkoja etupään kytkentään ja niillä on nyt menty n. sata ihan oikeaa keikkaa ilman ongelmia. Amphenolin liittimillähän tuo on toteutettu. Tilasin nyt tuohon omaan harrastustoimintaan noiden lavahakuja muutaman testimielessä.
 
Täysin eri tavaraa kuin Sssnake-kura josta paskasta jokaisen kannattaa pysyä kaukana.
 
-P
 
edit: Samaa mieltä Sami-ystävän kanssa siitä, että 24/8 on pidemmän päälle paljon järkevämpi ostos. Neljä paluuta jää äkkiä pieneksi.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=205390