Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Sami_T
Alue:Livetoiminta
Aihe:Kaukokaapeli
Aika:15.11.2011 00:39
Jos haluat hyvän niin älä osta kumpaakaan vaan osta Whirlwind. Maksaa vähän enemmän mutta kestää sitten ihan eri tavalla kuin Cordial tai Pro Snake. Whirlwindia maahantuo EM Nordic ja melkein kaikilla musiikkikaupoilla tuntuisi olevan ko. lafkan jälleenmyynti. Jos ei meinaa löytyä tai huudellaan ihan mottipäisiä hintoja niin mä voin jeesata tarvittaessa.
 
Mulla on noita Cordialeja ollu useita. Toi trapetsoidi lavarasia on raivostuttava. Lisäksi noista Cordialeista tuntuu hajoavan paluiden XLR:t aika vauhdilla. Seuraavaksi on levähtäny yleensä lavarasian vedonpoisto.
 
Dreitecissa taas lavarasian päässä tuntuu lähtevän runko-XLR:t omille teilleen lavarasiasta (tai hulahtaa sinne sisään) vähän turhan helposti.
 
Whirlwindissa on taas vain yksi huono puoli, siinä on kaapeli sellasta sinistä melko jäykkää jöötiä mikä on vähän veemäinen pistää kasaan. Mutta sen kanssa oppii elämään kyllä.
 
http://whirlwindusa.com/catalog/sna … medusa-standard-series-audio-snakes
 
Kannattaa muuten ostaa suoraan 24/8 kaukokaapeli. Hintaero on hyvin pieni mutta onpahan sitten laajennusvaraa. 16/4:ssa jos ne kanavat vielä riittääkin niin paluut loppuu hyvin nopeasti kesken.
 
Klotzin tuotteita ostaneet tuntuvat olevan myös aika tyytyväisiä ostoksiinsa. Itsellä ei oo tosta merkistä kokemusta.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=205390