Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jhakwe
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Remiksaa Queen-klassikko Don't Stop me Now
Aika:13.11.2011 13:54   (muokattu 13.11.2011 13:54)
ploughman: Itse meinasin kanssa kokeilla onnea, vaikka remixaus ilmeisesti tarkoittaa jotain ällöttävää konemusataustaa ja tiettyjen laulufraasien luuppaamista biitin päälle?
 
Heh, tämä kismittää kerta toisensa jälkeen. Ei-ääniurpon silmin puhdas miksausskaba tosin varmasti olisi maailman tylsintä seurattavaa. Ehkä tästä pitäisikin tehdä PT:n Boomilla ja tappiin asti klipatuilla pikkuoravavoksuilla viiden pennin dubstep-versio.
 
ploughman:Nuo Stemmit on vähän harhaanjohtavia. Kuulostavat samalta kuin Guitar Hero/Rock Band -pelistä revitityt. Eli yhdelle stereoraidalle laitettu eri soittimia. Miksi esim. Kick ja Snare ovat stereoina ja laulussa on valmiina kaikuakin. Eli eivät ihan puhtaita raitoja laittaneet jakoon. Aika heavyt kompressoritkin siellä huutaa ainakin pianossa ja laulussa.
 
Tämä on ihan normihommia, ja tuota yleensä "stemmoilla" meinataan. Sama juttu mm. Thricen remiksauskilpailussa joskus vuosia sitten, ja taannoisessa Mastodonin Curl of the Burl -setissä. Jälkimmäinen on muuten äärimmäisen mielenkiintoinen paketti, mikäli muhnurokkisoundit yhtään sivuaa omaa makua.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=205243