Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Laulava Kylätohtori
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Fender The Twin Red Knob, putkiremontti edessä, vinkkejä?
Aika:12.11.2011 11:37
Jossain vanhassa Twin-viestissä tätä jo kyselin, mutta eipä oikein tullut vastauksia, joten laitetaas ihan oma kysely..
 
En ole vielä avannut, mutta vilkuilemalla näyttäisi olevan ainiakin Sovtekin 6L6WXT putkia, mitkä lienevät pääteasteen putkia, vai kuinka? Aika vähän juttua tuntuisi näistä olevan, osaako kukaan sanoa näistä mitään. Etuasteen putkista en vielä osaa sanoa mitään.
 
Itse käytän Twiniä aina puhtaalla, joten kuinka paljon etuasteen putket vaikuttavat saundiin? Pääteasteen putket ilmeisesti ainakin vaikuttavat joka tapauksessa merkittävästi.
 
Jostain muistan lukeneeni, että joko Svetlanat tai Sovtekit eivät sopisi kyseiseen vahvistimeen, mutta kyllä se ainakin Sovtekeillä tuntee hyvin toimivan. No, täytyy varmaan jossain vaiheessa googletella kyseinen juttu taas jostain..
 
Onko jossain jotain yleisiä suosituksia/suositustaulukoita putkista esim. vahvistimen, halutun saundin tai soitettavan musiikkityylin mukaan..?
 
Perkele, kun en ole edes varma, että tarvitaanko sitä remonttia vielä. Edellisestä on ainakin yli 6 vuotta ja olen tuolla melko paljon soitellut. Mitään varsinaista ongelmaa ei ole, eikä saundikaan vielä huono ole, mutta eihän sitä tiedä, jos se hiipuu vähitellen. Jotenkin vaan tuntuis, että joskus se oli parempi, toisaalta tämä saattaa olla puhtaasti omaa kuvittelua. No, rahattomalle ei valinta onneksi ole vaikea..
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=205304