Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:-septimisti-
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Omnisphere keskustelua
Aika:06.11.2011 23:45
Omnispehere, onhan se pirun hyvä! En niin hirveästi ole ikävä kyllä päässyt tuon kanssa läräämään, mutta jos padit ja ambienttisaundit on tärkeitä, niin niitä löytyy tuosta aivan perkeleellinen läjä, ja ovat hyviä. Ns. perussoundien osalta en tosin löytänyt tuosta mitään kummempia inspiraatioita herätteleviä saundeja. Ne "power stringsit" oli mahtavia, mutta sitten taas en esimerkiksi kivoja samplebrasseja löytänyt ainuttakaan, läjäpäin tosin sellaista kamaa, jonka lähelle pääsee melkein millä tahansa muullakin synalla. Syntsasaundien osalta noin muuten tuosta löytyy kyllä kaiken kaikkiaan kattava setti ihan hyvää saundia laidasta laitaan, muilla synilla on aika vaikea moista kirjoa loihtia, vaan sitten on hyvä olla useampia erilaisia. Ja onhan ne presetit hyvin tehtyjä.
 
Mut mut. Ei tolla välttämättä kuuhun mennä, eikä kannata odottaa että siitä ihan kaikki löytyy. Itse vähän petyin lopulta kuitenkin tuohon kokeiluissani.
 
Jos monipuoliset synasaundit kiinnostaa, niin voisin melkein kehottaa tsekkaamaan Image-Linen uuden Harmorin, joka on melkoinen tapaus. Kauan siinä meni, mutta joku ymmärsi vihdoin tehdä mulle syntikan, jossa kaikki parametrit pääsee itse piirtämään suoraan aikajanalle kohtuu fiksulla käyttöliittymällä ihan miten lystää. Mun puolesta hyvästit ikiajoiksia väsyneille ja rajoittuneille ADRS-rullille. Ja sitten siinä on vielä ne kuva- ja resynthesis jutut. "Vittu, mähän voin tehdä tällä vaikka..." -faktorilla mitattuna ihan ykköslaatua.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=171641