Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Dr.El
Alue:Musiikkibisnes
Aihe:Radiosoiton saaminen tuputtamalla
Aika:06.11.2011 14:03
Kyröjoki: "Tuputtamalla" niin, vai promoamalla..
 
Eli kertokaapa minkälaisia kokemuksia tai näkemyksiä teillä on siitä, miten yhtye, joka ei vielä levy-yhtiön siipien suojissa ole, voi saada radiosoittoa valtakunnallisilta kanavilta.
 
Lähinnä mielessäni oli lähteä kartoittamaan ensin, että mitkä kanavien ohjelmista ylipäätään saattaisivat olla potentiaalisia tälleiselle yritykselle. Sen jälkeen voisi alkaa lähestyä sekä sähköisessä että etanapostimuodossa näitä arvoisia radiopersoonia, ja mikäpä jottei myös muuta asiaan liittyvää henkilöstöä. Promolevyä saatekirjeineen, joulukorttia kossupullon kera..
 
Onko täysin hukkaan heitettyä aikaa ja energiaa, vai? Tietty, tuotehan se on monesti joka näissä ratkaisee..hope so

 
No nykyäänhän ehkä tärkein juttu on se että onnistuu tekemään sieluttoman perusrallatus piisin joka on tarpeeksi helppoa kuunneltavaa ihmisille. (esim. otat bändin nimeltä Sunrise Avennue joka varmasti on tarpeeksi helppoa kuunneltavaa kelle tahansa.) Niitähän ne tuntuu radiossa suurimmaksi osaksi soittavan.
Mutta joo jos nyt koitetaan asiaaki tähän laittaa niin eikait se auta ko kovasti mainostaa ja suhteilla tietty. Sehän se nykyään taitaa kans olla melko tärkee juttu noissa. Ja tottakai tosiaan se millaista musaa sinne tyrkyttää ja mihin tyrkyttää. Nykyään noi suurimmat radiot hallitsee kuitenki noita pelikenttiä ja pitää huolen että pienemmät radiokanavat ei saa edes mahdollisuutta tuoda mitään "undergroundimpaa" bändiä ihmisten kuuluviin.
Siinä tuli nyt sitte itkua taas mutta koittakaa kestää.Ehkä joku sana tuossa oli tottaki.Ainaki minun todellisuudessa.
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=2&t=205042