Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:badcompany
Alue:Laulaminen
Aihe:Kimmo Blom
Aika:05.11.2011 20:14
Connor: Juu-u, eilen lastenhoidon lomassa tuli Blommia kuunneltua Tartu Mun Mikkiin ohjelmassa. Välillä toivoin vaan, että Krook ois ollu hiljaa taustalla. Asiaan->
 
Käsittämättömän hyvä tekniikka ja mahtava soundi. Törmäsin miekkoseen erään "sukulaisen" häissä jotain 10 vuotta sitten ja silloin loksahti jo suu auki ja auki on pysyny since then mitä nyt netin ihmeellisestä maailmasta on noita katellu ja kuunnellu. Vaikka Journeytä en pahemmin tunne noi Journey vedot on kyllä mahtavia. Tän miehen oppiin ois kyllä mahtava päästä.
 
Sitten se toinen juttu näistä hyvin laulajien pääsystä pinnalle. Siinäpä on hyvä kysymys ja tossa yllä olikin mitä erinäisiä arvioita miksi ei pääse pinnalle. Eihän Blom tosiaankaan ainoo ole, onhan näitä Pasi Rantanen (uskomaton soundi), Anthony Parviainen (en ymmärrä miksi Machine Men ei pärjänny), Aki Louhela, Jukka Nummi jne jne. Kaikki on jossain määrin tuttuja ja täällä muusikoiden.netissä varmasti paremminkin, mutku mutku. Osa tekee tietty valintoja leipänsä eteen, mutta välillä tuntuu vaan, että maailma ei ole reilu kun kattoo mitkä artistit myy.
 
As being said, laulaja on vaan yksi osa kokonaisuutta. Blom on vaan perkeleen kova laulaja ja tulkitsija.

 
eikös pasi rantanen vaikuttanut Thunderstonessa?.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=37&t=154060