Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jester
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Vahvistin jenkeistä..?
Aika:24.10.2002 20:25
Mutta mutta... teepä niin, että hommaa semmoinen vahvistin, jota kaikki jenkit pitävät megahintaisena superturbohifikoneena. Nimittäin, euroopan vahvistintuotanto on nykyään aikamoisen hienoa, on semmosta konetta että kyllä löytyy Mesalle vastusta ja voittajia noin niinkuin soundien puolesta. Ja Mesahan on ameriikassa ihan perustavaraa..
 
Joo... tuota Euroopan koneet on jenkeissä siksi arvokkaita(ja arvostettuja), koska ne ovat siellä tuontitavaraa. Mesoissa ei heillä ole tuontikuluja. Näinpä esim. Marsut ovat heille kalliita.
 
Osta Engl, Diezel tai Koch ja kerää respektiä jenkkilän keskustelufoorumeilla. :)
 
Miksi ostaa joku omituinen sakemanni kone? Eipä tuo Engl kovin rapialta ainakaan Granfeltin käsittelyssä kuulostanut. Tuota Diisseliä saa Suomessa luullakseni vain huoltsikalta ja vaateliikkeistä, joten mitenkähän mahtaa takuut ja huolto pelata? Mikä tuo Koch on? Kuka semmoista käyttää? Jenkkilässä Marsutkin saavat "respectiä"...hyi hitto.
 
Loppujenlopuksi recto ei ole niin ihmeellisen hieno kone, vaikka se kaikissa pomppuvideoissa nykyään näkyykin. Se on ulkoisesti komea, ja onnistunut markkinointi pitää huolen siitä että kuolaajia riittää. Soundi ei ehkä lopulta mitään maailmanhienointa tavaraa ole. Eli samaan tai parempaan lopputulokseen voi päästä vaihtoehtoista reittiä, halvemmalla. Ja saada enemmän respektiä niiltä, jotka ymmärtävät asioista muutakin kuin hienon logon ja sen että LimpBizkitiKornPump41:llä on samanlainen. ;) ;)
 
On se juuri niin ihmeellinen. Monipuolisin vahvistin, mitä vastaan on tullut TriAxis+ Simul Class2:90- yhdistelmän jälkeen. Tämä "pomppuhevi" on hiukan tahrinut Recton(ja PRS:n) mainetta, koska todellisuudessa ne ovat paljon monipuolisempia kuin voisi luulla. Molemmathan ovat paljon vanhempia ilmiöitä, kuin "pomppuhevi". Sitäpaitsi PRS on melko huono kitara rankkoihin säröihin :)
 
Tiedä sitten...jos vastaan tulee Rectoa parempi vehje, niin ostan sen. Ei vaan ole vielä tullut. Tuo luotettavuus on Mesojen suhteen vähän niin ja näin, mutta soundillisesti olen tyytyväinen. Seuraavia olisi mukava päästä tyypittämään: H&K Tri Amp II, Bogner Ecstasy, Soldano Decatone, Carvin Legacy, joku uusi VHT (vanha Pittbull oli vähän yhden soundin vehje)... vaan mistäpä noita löytää??
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=10905