Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:elash
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Ongelma Hum Eliminatorin kanssa.
Aika:03.11.2011 21:21
HeavyMachinery: Toi on suunniteltu toimimaan loopissa ja nimenomaan poistamaan maalenkkejä ei hurinaa joka tulee Speduista,piuhoista ja huonoista liitoksista. Tää homma on sama kun yritettäis parantaa kuppaa buranalla....
 
Se toimii juuri näin mutta ei auta mitn jos pistät sen vain perus plugi-plugi piuhan väliin.
 
Tämä taasen toimii ihan vaan loopissa ilman kikkailluja http://www.thomann.de/fi/palmer_pli01_line_isolation_box.htm mutta sekin perustuu vaan siihen että signaali ajetaan audiomuuntajan läpi. Tuonkin edessä pitää olla Bufferi että se ei pasko kitaran signaalia.
 
Tämä on se toden näköisin laite joka sua auttaa:
http://www.thomann.de/fi/isp_technologies_decimator_pedal.htm
Mutta sanoisin että sun kannattaisi ennemmin lähteä tutkimaan sitä laitteistoa mikä sen hurinan aiheuttaa kun yrittää sitä fiksata lisäämällä rojua ketjuun. Piuhat, kitaran maadoitukset kuntoon sitten tsekkaa pedaali laudasta että virtapiuhat ja signaalikohtaisi vain 90asteen kulmassa niin pääset pitkälle. Sanoisin että melkein 90% noista hurinoista johtuu vaan huonoista muuntajista/virtalähteistä seka piuhojen kehnoudesta. Esimerkkinä voisin ottaa Line6 M13 joka hurisee mulla ihan saatanasti omalla muuntajalla muttei pedalpowerilla yhtään.

 
Kylläkyllä, mutta humina tulee nimenomaan maalenkistä kahden vahvistimen kanssa soitettaessa. Ja kyllä muuten auttaa vaikka löis sen plugi-plugi -väliin.
 
Ja soitan muuten 85% ajasta cleanilla, eipä oo millekään gatelle/muulle hurinanpoistajalle tarvetta, volumepedaali on näppärä säröllä soitettaessa. Se kun vaan ei maalenkkeihin oikein tapaa auttaa...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=205075