Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Meegs86
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Omnisphere keskustelua
Aika:02.11.2011 15:06
Pahoittelut wanhan topicin nostamisesta, mutta pakkohan se on...
 
Eli olen kotistudiooni hankkimassa softasynaa all-around-käyttöön ja kovasti miellyttäisi tämä Omnisphere. Kävin sitä eilen testaamassa paikallisessa musaliikkeessä (siinä vierähtikin tovi, kun oikein syventyi ko. softaan). Soundit toimivat kuin unelma ja jotenkin tuosta jäi kaikenkaikkiaan todella laadukas mielikuva. Käyttöliittymäkin oli itselleni mieluisa ja riittävän selkeä. Hinta nyt on korkea, mutta tuossa luulisi saavan synaa loppuelämäksi.
 
Mutta askarruttaa sellainen asia, että moni sanoo noiden soundien olevan liiankin "massiivisia" että ne saisi istutettua mixiin muiden soittimien kanssa. Onko nuo vain yksinkertaisesti mainosmielessä tehty yksinään soitettuina täyteläisen kuuloisiksi tunkemalla taajuuskaistat täyteen tavaraa? Kertokaa kokemuksianne ko. synan käytöstä erilaisissa ympäristöissä. Miten toimii? Istuuko?
 
Monenlaista musaa olisi tarkoitus vääntää, mutta varmaankin eniten tuollaista Garbagen tyylistä koneilla höystettyä pop/rock-osaston tavaraa, joten synan pitäisi istua kitaroiden, bassojen ja konebiittien kanssa yhteen.
 
Ja onko tuo niin älyttömän raskas softa, kuin luulisi? Itselläni iMac (vuodelta 2008), jossa vain 2gb muistia (max. 4gb), ja luulisin tuon kyykkäävän. Tosin olen jokatapauksessa päivittämässä rautaa hieman.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=171641