Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Leikari
Alue:Koskettimet
Aihe:Samplaaminen ?
Aika:01.11.2011 16:22
tepposal:
Sitten taas toisaalta, itse epäilen ettei MO6:ssa ole mitään mitä ei Oasysilla tekisi jo itsestään, ainakin tosi lähelle (tai paremmin..;)

 
Mikäli avaajalla on Oasys niin tulee mieleen, että halvemmallakin voisi presettejä soitella....
 
--
 
Jos aivan yksittäinen efektinomainen soundi on tarkoitus samplata niin helpoiten se käy juuri output-input -yhdistämällä. Silloinkin samplauksen jälkeen on jälkitöitä mm. amp-EG-asetusten kanssa
 
Yleisesti ottaen jonkun tietyn tyyppisen soundin kyllä pykää ulos toisestakin syntikasta, josta löytyy samat modulointimahdollisuudet. Ellei pelkällä korvalla osaa niin lähdesynan soundiparametrit voi kaivaa esiin ja kehittää vastaavat esille vastaanottajasta ja yleensä saa aivan tarpeeksi saman kuuloiset soundit.
 
Yhtään monimutkaisempaa soundia pitkin äänialaa on aivan turha lähteä koskettimista painaen samplaamalla tekemään vaan lähtökohdaksi pitäisi ottaa lyhyt sample ja rakentaa siitä moduloimalla, filtteri- ja EG-setuksilla, efektoinneilla etc. se soundi - jos siis halutaan oikea soitettava soundi - ja silloinkin yleensä joutuu multisamplaamaan (yksi syklihän sitten kyllä aina riittää).
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=204954