Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:kimurantti1
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Kynsien ja sormien välin aukeaminen bendatessa
Aika:24.10.2011 20:48   (muokattu 24.10.2011 20:49)
Moro,
 
Mulla on tällainen ongelma ollut nyt parin viikon ajan. Olin juuri kuukauden soittotauolla ja nyt kun treenaa soolohommia, niin rajummin bendaillessa sormien ja kynsien välit aukeaa ihan tunnin soittelun jälkeen. Se paranee yleensä parissa päivässä kun ei soita ollenkaan, mutta nyt on huono sauma kun pe-la on taas keikat, joille tarvisi oikeasti treenata.
 
Mulla on ollut sama ongelma aiemminkin, mutta silloin olen vaan pitänyt taukoa. Nyt se ei kuitenkaan ole vaihtoehto, enkä keksinyt muuta ratkaisua kuin käydä ostamassa pikaliimaa ja vetää se pirun väli umpeen. Yksi sormi on nyt kokeena, katsotaan mitä tapahtuu. Tiedän että kovin terveellistä puuhaa se ei voi olla, mutta en meinaakaan ottaa sitä tavaksi. En tiedä onko legendaa, mutta tiettävästi SRV teki saman tempun joskus.
 
Onko kellään muulla ollut vastaavaa ongelmaa, ja miten olette sen ratkaisseet? Äkkiseltään tulee mieleen, että mitään ihoa vartavasten pehmittäviä saippuoita tms. käsivoiteita ei kannattaisi käyttää. Tuleeko mieleen muuta?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=204823