Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:mtnen
Alue:Kilpailut
Aihe:Bassolinjaskaba 60:n äänestys
Aika:24.10.2011 16:41
Dodiin. Sainpas yllättäen jonkinlaiset luurit ja läppärin ääkkösillä ja öökkösillä varustettuna lainaan, eli tosimies pistää lomallaan perheen ulos nähtävyyksiä katselemaan ja jää itse kämpille kököttämään tietokoneelle.
Hyvin pikaiset kommentit Etelä-Ranskasta, jos vielä ehtii.
 
poppamies: Tunnelma oli kuin huuruisessa oopiumiluolassa, sitarinsoittoa ja suitsukkeita. Ei hullumpi ollenkaan. Rytmiikka oli poppista parhaimmillaan, ei tällaiseen muut pysty.
kariffi: Tuon äänityspuolen kun saat kuntoon, niin hyvää jälkeä tulee varmasti. Siihen ei kummoisia välineitä tarvita, ja on mukavaa kuulla uusia naamoja täällä.
hollstro: Taustaa on lähestytty varovasti ja kunnioittavasti. Ehkä liiankin varovasti, hyviä juttuja mutta ainakin näillä lainakuulokkeilla basso oli liian hiljaa.
judejude: Soitto ei kuulosta mitenkään perinteiseltä kansanmusiikkibassolta, mutta kontran soundi istuu toki saumattomasti taustaan. Pizzicato-rytmitys oli hyvä, mutta basso oli hiukan akateemisen oloinen taustaan verrattuna. Vähän niin kuin sinfoniaorkesterin basso.
2541: Hienosti kehitelty tarinakaari biisiin. Jännittävä ja tyylikäs.
Etvi: Tässä oli tasapainoinen ja levollinen fiilis, niin kuin taustassakin. Miksi te kontran soittajat ette soittaneet jousella? Mun mielikuvissani se olisi ollut täydellinen valinta tähän paikkaan.
Esa H: Hyvät äänet ja hyvin kulki eteenpäin. Lujempaa saisi basso olla.
 
pisteet:
2541 2p
poppamies 1p
Esa H 1p
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=204653