Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Midrange
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Keskustelua nettimusaliikkeiden takuu- ja palautusehdoista
Aika:22.10.2011 21:40   (muokattu 22.10.2011 21:40)
Hieman kenties ohi alkuperäisestä aloituksesta, mutta ihmeellistä miten takuuehdot vaihtelevat eri nettimyyjien välillä. Olin tässä ostamassa erästä melko hintavaa efektipedaalia, kysyin paikallisesta (joka olisi puolestaan tilannut sen musamaailman tukusta) ja takuuta laitteelle olisi annettu vain puoli vuotta (musamaailman takuu).
 
Sitten taas Thomannilta annetaan kolmen vuoden takuu. Jotenkin tulee semmonen fiilis tuon musamaailman kautta tilaamisesta että asiakkaasta ei paljon välitetä noin lyhyellä takuuajalla. Kyse oli siis blackstarin pedaalista.
 
Haluaisin tukea paikallisia liikkeitä mutta jos takuuehdoissa on noin suuria eroja niin valitettavasti omat rahat menee Saksaan. Siinä tapauksessa olisin vielä ottanut kotimaiselta jos olisivat edes vuoden takuun myöntäneet mutta ei.
 
Jotenkin outoa että Blackstar myöntää UK:ssa kolmen vuoden takuun tuotteilleen, mutta niitä maahantuova Musamaailma ei pysty puolta vuotta parempaan.
 
Tietysti tähän voisi sanoa että jos jokin laite toimii puoli vuotta, se toimii todennäköisesti jatkossakin. Eikä itsekkään noiden korjaaminen ole vaikeaa, mutta itselläni on kyse periaatteesta, ja mulle ainakin jää paska maku suuhun vain puolen vuoden takuusta vs. edes vuosi tai jopa kolme.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=204732