Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Piece Of My Mind
Alue:Bassot
Aihe:Kaapin/nupin seuranhakuapu
Aika:20.10.2011 01:05
Kun kaappi etsii nuppia, tai nuppi kaipaa kaappia. Mikäli uuden parin löytäminen tuottaa päänvaivaa, voi tälle palstaa huolensa vuodattaa. Suosituksia, kokemuksia, mielipiteitä yhteen soittajan yleisimpään päänvaivaan, mihin tuhlata keikkapalkkiot?
 
Yksittäisiä "Mikä kaappi.." ketjuja näyttäisi olevan tehty melkoisesti. Ne vain eivät tahdo helpottaa kun sen aloittajan ostopäätöksen tekoa, jotta tässä jonkinmoinen yritys kasata näitä tarinoita yhteen ketjuun.
 
----------------------------------------------
 
Ja sitten asiaan..
 
Lähti meinaan kaappi alta ja uusi pitäisi kireesti Hartken 5500 nupin kaveriksi saada.
VX1508 (350w 8ohm) kaappilla aikaisemmin vahvistinta kuormittanut ja nyt siitä siis luopunut. Onkelmana oli ehkä kovemmilla volyymeilla tuotettujen matalien äänien munattomuus, hieman tuntui jotta puhti loppui nupista. 330w 8ohmilla nupilla rajana, jotta jossain pisteessä tuo ehkä vastassa onkin. Noh saattaisi joku Hartken elementtejen saundejakin syyttää.
 
Vaan nyt sitten uusia kappi, nupin asettaessa vaatimuksia (330 8ohm ja 500 4ohm), lompakon maksimikuormituksen ollessa sen 500€. Saundeilta toivoen jämäkkää jytkettä rock osaston musisointiin.
 
http://www.thomann.de/fi/ampeg_b410hlf.htm
 
Mahtaisiko tuossa olla ainesta pariksi?! Toisto alue näyttäisi olevan laajempi ja tehotkin istuisi nupin arvoille, vai onko tuo 4ohm Hartken nupille ylipäätänsä suotavaa?!
 
http://www.thomann.de/fi/hartke_45xl.htm
 
Jonkinmoisena vaihtoehtona elää vielä Hartken kamoissa pysyminen, vaan mahtaneeko olla sama onkelma yhä edessä jos vain eri mallistoon siirtynee? Tuossa jo 8ohmille 400w, jotta pienoinen tehon puute nupissa taas edessä. Vaan taitanee väki noita kaappeja kituuttaa hartken 3500 nupillakin?!
 
http://www.thomann.de/fi/marshall_mbc410.htm
 
Tuohon ämyriin tulee selvyys viikonlopun keikalla, sikäli kun sitä lainailen. Hieman huolettaa vain tuon tarjoama 600w teho 4ohmille. Nopean testin ehdein jo tehdä ja äkkiseltään tuntui pariksi kuitenkin kelpaavan. Jopa yllättävän jämäkät saundit tarjosi Hartkeen verraten. Vaan nyt apuja näiden huolien avuksi..
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=204697